«Tiger King» sesong 2 kommer på Netflix i november

«Tiger King kommer tilbake i år,» kunngjorde strømmetjenesten på Twitter. «Og sesong 2 lover like mye kaos og galskap som sesong 1!

Netflix har sluppet en ny trailer som viser noen av de nye dokumentarfilmene som kommer vår vei – og som inkluderer en tilbakevending til Tiger Kings verden.

Den første serien av Tiger King, med fokus på Joe Exotic, dyreparken hans og hans omstridte forhold til eieren av et annet reservat for store katter, Carole Baskin, kom på akkurat det rette tidspunktet for å bli et kulturelt fenomen. Serien, som kom i 2020, rett ved starten av lockdown, noe som betyr at vi alle hadde noe å bli hekta på for å glemme det som foregikk rundt oss – i noen timer i det minste.

Nå har Netflix gitt en oppdatering om den andre sesongen som slippes 17. november.

Ikke bare det, men vi har også lært om fire mer sanne krimserier som er på vei, alle høres ut som om de vil være like overbevisende som Tiger King.

De kommende seriene er Bad Vegan, Trust No One: The Hunt for the Crypto King, The Tinder Swindler og The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman. Se traileren – som har Netflix som erklærer seg som hjemmet til true crime – nedenfor.