Madonna-dokumentaren «Madame X» kommer nå på Paramount+

Paramount+ og MTV Entertainment Studios kan i dag avsløre at popdronningens dokumentar, Madame X, får eksklusiv verdenspremiere på Paramount+ den 8.oktober i Norge – samme dag som den har premiere i USA.

Den helt nye dokumentar er filmet i den portugisiske hovedstaden Lisboa og gir et sjeldent innblikk i popdronningens forrykkende turné, som er blitt hyllet av fans over hele verden. Madame X er også tittelen på Madonnas 14. studioalbum. Hun har vunnet en Grammy Award hele syv ganger, og Madam X-albumet debutere med en 1.plass på Billboard 200. Liveshowet og filmen presenterer både nye numre tidligere hit.

Madame X er også navnet på Madonnas fryktløse karakter – en hemmelig agent som kjemper for frihet og bringer lys inn i verdens mørke avkroker.

”Det har vært  veldig meningsfullt for meg å dele min visjon med et globalt publikum. Jeg mener det er veldig viktig å formidle forestillingen til et bredere publikum, særlig i en tid hvor musikk kan minne oss om vi er en samlet menneskehet,” sier Madonna selv om showet og filmen.

Madame X-showet har hele 48 artister på scenen, inkludert Madonnas barn, i tillegg musikere og dansere fra hele verden. Vi må heller ikke glemme det bandet Orquestra Batukadeiras, som utelukkende består av kvinner. Dette bandet fremfører en helt unik musikk som ble skap på Kapp Verde i Afrika.

Madonnas turné har fått strålende kritikker fra både fans og journaliser. Forbes skrev blant annet at: «Madonna som Madame X er hennes mest ekte på scenen i år”, mens Billboard beskrev henne slik: “Hun er på sitt beste, mest kompromissløse, utholdende og hun har full kontroll.»

MTV Entertainment Studios MADAME X er regissert av Ricardo Gomes og SKNX. The Madame X Tour ble skapt av Madonna selv sammen med et team med blant andre Jamie King som kreativ produsent.