Den dystopiske koreanske serien er allerede den største Netflix beste ikke-engelskspråklige serien noen, men Squid Game har også en «veldig god sjanse» til å bli det mest populære serien noensinne, sier Netflix-innholdssjef Ted Sarandos.

-For øyeblikket ligger den  som  nr. 1 i verden. Squid Game vil definitivt være vårt største ikke-engelske språklige serie i verden,» sier Sarandos, som også er innholdssjef i Netflix mandag. Men han la til at det er «en veldig god sjanse for at det kommer til å bli vårt største serie noensinne.»

Squid Game er laget av manusforfatter og regissør Hwang Dong-hyuk. Filmen handler om et reality-tv show om en gruppe deltakere som godtar å delta i et mystisk overlevelsesspill med en premie på nesten 40 millioner dollar. Spillet inkluderer hundrevis av deltakere som spiller tradisjonelle barnespill med dødelige vendinger.  Alle ni episodene av seriens første sesong strømmes nå globalt på Netflix.

Sjekk ut hele listen over populære Netflix-serier nedenfor.

Mest populære TV-serier etter husholdninger (første 28 dager etter utgivelse)
1. “Bridgerton” sesong 1 (82 millioner)
2. “Lupin: Del 1” (76M)
3. “The Witcher” sesong 1 (76 millioner)
4. “Sex/Life” sesong 1 (67 millioner)
5. “Stranger Things 3” (67 millioner)
6. “Money Heist: Part 4” (65M)
7. «Tiger King» sesong 1 (64M)
8. «The Queen’s Gambit» (62 millioner)
9. “Sweet Tooth” sesong 1 (60M)
10. “Emily in Paris” sesong 1 (58 millioner)

Mest populære TV -serier etter totale timer brukt (første 28 dager med utgivelse)
1. «Bridgerton» sesong 1 (625M)
2. “Money Heist: Part 4” (619M)
3. “Stranger Things 3” (582M)
4. «The Witcher» sesong 1 (541M)
5. “13 grunner til hvorfor” sesong 2 (496 millioner)
6. “13 grunner til hvorfor” sesong 1 (476 millioner)
7. “You” sesong 2 (457 millioner)
8. “Stranger Things 2” (427 millioner)
9. “Money Heist: Part 3” (426M)
10. “Ginny & Georgia” sesong 1 (381 millioner)

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen