HBO Max lanseres i Norge og senker samtidig prisen

Strømmekrigen tiltar. Nå lanseres HBO Max i Norge. Prisen på strømmetjenesten senkes fra 109 til 89 kr per måned, samtidig lanseres et nytt årsabonnement til 699 kroner.

Warner Bros.-filmer vil bli tilgjengelig på HBO Max kun 45 dager etter kinopremiere i Norge. Strømmetjenesten lanseres i 27 land i den innledende fasen av den europeiske utrullingen.

I dag ble HBO Max, WarnerMedias D2C strømmetjeneste, presentert på et digitalt lanseringsevent i Europa. HBO Max samler underholdningen, filmene, barneprogrammene og originalserier fra Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network og Max Originals – alt på ett sted for første gang i Europa.

Som del av lanseringseventet ble den første teaseren for House of the Dragon avslørt, samt eksklusive klipp fra Succession sesong tre og Peacemaker. Sarah Jessica Parker hadde også en spesiell kunngjøring: And Just Like That... kommer til HBO Max i desember.

Solid katalog

«HBO Max kommer til Europa med det beste TV- og filminnholdet fra 100 år med Warner Bros.-produksjoner, i tillegg til innhold fra HBO, Max Originals, DC og Cartoon Network», sa Johannes Larcher, leder for HBO Max International.

Fra Singin’ in the Rain til The Matrix, Game of Thrones til Mare of Easttown, The Flight Attendant til Gossip Girl, Superman til The Joker og Snurre Sprett til Scooby Doo – vi tilbyr virkelig noe for alle i familien, og en uovertruffen seeropplevelse. Snart vil HBO Max ha landet i 27 land i Europa og 67 på verdensbasis, og vi er ikke ferdige ennå. Det er mye mer på vei – målet vårt er å være tilstede i 190 land innen 2026.”

Warner Bros. stor bakkatalog med innhold som TV-serien Friends, Harry Potter-filmene og Batman-filmene kommer på HBO Max.

HBO Maxs omfattende katalog byr på populært innhold for alle: Warner Bros.-titler som Harry Potter, Godzilla vs. Kong, Dunkirk, The Lord of the Rings, The Shining og A Clockwork Orange. DC-filmer som The Joker, Wonder Woman 1984, Aquaman, Batman v Superman og Zack Snyder’s Justice League.

I tillegg kommer originalserier fra HBO som Game of Thrones, The Sopranos, Succession, Scenes from A Marriage, The Undoing, Sex and the City og Euphoria. Populære Max Originals som The Flight Attendant, Gossip Girl, Raised by Wolves og Friends: The Reunion.

I tillegg til innhold fra USA, huser HBO Max kvalitetsunderholdning fra europeiske skapere under banneret Max Originals. Kommende originalserier inkluderer Beforeigners sesong 2 (Norge), Kamikaze (Danmark), Todo lo Otro (Spania), Venga Juan (Spania), Garcia! (Spania), Ruxx (Romania), The Informant (Ungarn), The Thaw (Polen), Still Here (Polen), og mange flere som vil bli kunngjort i løpet av de kommende månedene.