12 nye julefilmer slippes på Netflix i år

Årets nye julefilmer på Netflix byr på britisk familiekos, julenissens eventyr, romantikk og Vanessa Hudgens i tre forskjellige roller.

Nå er det ikke lenge før julesesongen på Netflix starter for alvor. Strømmetjenesten presenterer nå hele sitt utvalg av nye filmer. Her venter britisk familiekos i A Boy Called Christmas, eventyr fra både Belgia og Polen, forelskelse og kjærlighetsproblemer og Vanessa Hudgens i tre forskjellige roller når The Princess Switch-sagaen fortsetter.

The Claus Family – 1. november

Belgisk barnefilm. Når bestefaren plutselig blir syk, lærer julehateren Jules om familiens hemmelige, magiske arv, og innser at han er den eneste som kan redde julen.

Love Hard – 5. november

Nina Dobrev spiller LA -journalisten Natalie, en håpløs romantiker og evig singel. Mens hun sveiper rett mot en fyr fra østkysten, tar hun sjansen og flyr over landet for å overraske ham.

Father Christmas is Back – 7. november

Fire kranglete søstre får et raskt kurs i hva familiesammenheng betyr når faren, som de ikke har møtt på lenge, dukker opp til jul i det vakre herskapshuset. Komedie med John Cleese, Elizabeth Hurley og Kelsey Grammer i hovedrollen.

 

Princess Switch 3: Romancing the Star – 18. november

Netflix egen juleserie med Vanessa Hudgens er tilbake, og gjett hva – nå får hun spille en annen rolle. Dronning Margaret og prinsesse Stacy får hjelp av den frekke kusinen Fiona for å finne en stjålet relikvie.

 

A Boy Called Christma – 24. november

Britisk eventyrfilm om gutten Nikolas som søker etter sin far og finner nissenes mytiske landsby. Stjernespekket med Maggie Smith, Sally Hawkins, Jim Broadbent og Kristen Wiig.

 

A Castle for Christmas – 26. november

En kjent forfatter reiser til Skottland i håp om å kjøpe et slott, men den gretten eieren nekter å selge. Tør vi gjette at uventet kjærlighet oppstår? Brooke Shields og Cary Elwes spiller hovedrollene.

 

Single All The Way – 2. desember

Julekomedier om homofile par er sjeldne, men Netflix håper å endre det med «Single All The Way». Michael Urie spiller singelen som blir paret med en hyggelig trener, og det oppstår forlegenhet. Luke Macfarlane og Jennifer Coolidge deltar.

 

David and the Elves – 6. desember

Polsk familiefilm om David, hvis stressede foreldre har glemt hva julen handler om. Sammen med alven Albert håper David å endre det, og begir seg ut på et eventyr.

 

A California Christmas: City Lights – 16. desember

Callie og Joseph har vært sammen i et år og er lykkeligere enn noensinne på gården sin. Men forretnings- og familiesaker tvinger ham tilbake til byen – og truer med å ødelegge forholdet.

 

Grumpy Christmas – 22. desember

Meksikansk komedie om en juleferie-hippiefamilie hvis patriark Don Servando blir utfordret i en maktkamp av en krevende slektning, Doña Alicia. Filmen er en oppfølger til «The Patriarch» («Un Padre No Tan Padre») fra 2016.

 

1000 Miles from Christmas – 24. desember

Raúl hater alt om jul, og foretrekker å flykte til en fjern øy. Men sjefen hans har andre planer for ham: Raúl må reise på forretningsreise til en by som absolutt elsker jul. Spansk romantisk komedie.

 

A Naija Christmas  – i desember

Tre sønner konkurrerer om å oppfylle morens ønske om å få koner hjem til jul, mens hun planlegger en uforglemmelig feiring. Av nigeriansk regissør Kunle Afolayan.