Den danske thrillerserien Kastanjemannen er den neste meste serien på norske Netflix nå, kun overgått av sørkoreanske Squid Games. Nå kommer Netflix med dansk juleskrekk.

28. november lander Nisser på strømmetjenesten – en serie som kombinerer julefamiliekos med blodtørstig skrekk og nordiske myter.
I håp om å gjenfinne hverandre reiser en liten storbyfamilie på juleferie til en avsidesliggende dansk øy. Her oppdager de imidlertid snart at øyas hemmelighetsfulle innbyggere lever med farlige skapninger i skogen, som viser seg å være … nisser. Ikke de vi kjenner fra eventyr, men ekte, blodtørstige nisser.

Når familiens lillesøster, Josefine, finner en sskadet babynisse, tar hun den med seg hjem i håp om å redde den. Dermed bryter hun utilsiktet en hundre år gammel balanse mellom mennesker og nisser – og kaster alle på øya ut i en livstruende kamp for tro, håp og ren overlevelse.

Serien slippes 28. november og består av seks episoder.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen