«Squid Game» er nå den største Netflix-serien noensinne

Det er nå offisielt bekreftet: Squid Game er den mest sette Netflix-serien noensinne noensinne. Med 111 millioner seere de første fire ukene, overgår seriens popularitet både The Witcher og Stranger Things.

Til dags dato har kostymedramaet Bridgerton vært den mest sette serien med 82 millioner seere i løpet av de fire første ukene. (Da må du huske at Netflix teller alle som har sett minst 2 minutter som seer.)

Den sørkoreansk skrekkserien, som kom fra ingensteds gikk rett inn på på Topp 10 -listen i Norge. Squid Game har  tatt hele verden med storm. Den er nok et bevis på at fremmedspråk  og ingen Hollywood-stjerner ikke trenger å være et hinder for internasjonale suksess på Netflix. Tidligere har både spanske La Casa de Papel og tyske Dark blitt globale hits på strømmetjenesten.

Nå gjenstår det å se om Netflix og skaperne av serien klarer å bli enige om sesong 2 av Squid Game.