David Gordon Green bekrefter at han skal regissere den kommende Exorsisten-trilogien.

Etter suksessen med horrornyinnspillingen Halloween i 2018 og årets Halloween Kills, skal  Green snart kunne hoppe over til en annen klassisk skrekkserie.

Sammen med produksjonsselskapet Blumhouse planlegger Green å gå tilbake til 1970-tallsklassikeren Exorsisten og lage en moderne oppfølger til William Friedkins ikoniske skrekkthriller. Også dette blir en trilogi – akkurat som Halloween-filmene. I et intervju med Collider bekrefter Green at han selv regisserer de tre filmene.

– Ja, det er tanken. Den første i trilogien er manusklar akkurat nå og de to andre skisserer vi. Så vi vet hvor de skal. Det er en ny reise med noen kjente karakterer fra fortiden, og også noen nye.

Den første Exorcisten-filmen i trilogien slippes 13. oktober 2023.

Før det vil David Gordon Green avslutte Michael Myers blodige trilogi med Halloween Ends, på kinoer i oktober neste år.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen