Tom Nowicki in PARANORMAL ACTIVITY: NEXT OF KIN from Paramount Players. Photo Credit: Courtesy Paramount Players.

Paramount+ feirer Halloween med «Paranormal Activity: Next of a Kin»

Akkurat i tide til Halloween er et helt nytt kapittel i den populære og skumle Paranormal Activity-franchisen klar – Paranormal Activity: Next of a Kin får premiere den 29. oktober – eksklusivt på Paramount+

Paramount+ feirer Halloween med å slippe den nye originalfilmen Paranormal Activity: Next of a Kin fra Oscar-nominerte Jason Blum (Get Out,BlacKkKlansman, Halloween Kills). Dette nye kapittelet i Paranormal Activity-franchisen, som til nå har spilt inn mer enn 850 millioner dollar på verdensbasis, vil være tilgjengelig på strømming fredag den 29.oktober – eksklusivt for abonnentene til Paramount+ i Norden.

Emily Bader i Paranormal Activity: Next of a Kin.

I Paranormal Activity: Next of a Kin møter vi en dokumentarfilmskaper som følger Margot (Emily Bader) mens hun drar til et bortgjemt Amish-samfunn, i håp om å møte og lære om sin savnede mor og storfamilie. Etter en rekke merkelige hendelser og funn, innser hun snart at dette fellesskapet som ønsket dem velkommen i hjemmet deres, kan skjule noe skummelt …

Paranormal Activity: Next of a Kin er regissert av William Eubank med manus  av Christopher Landon. I rollene finner vi Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert og Henry Ayers-Brown.

Filmen er produsert av legendariske Jason Blum – mannen bak Blumhouse Productions og nyere klassikere som Get Out, BlacKkKlansman og Halloween Kills.