Akkurat i tide til Halloween er et helt nytt kapittel i den populære og skumle Paranormal Activity-franchisen klar – Paranormal Activity: Next of a Kin får premiere den 29. oktober – eksklusivt på Paramount+

Paramount+ feirer Halloween med å slippe den nye originalfilmen Paranormal Activity: Next of a Kin fra Oscar-nominerte Jason Blum (Get Out,BlacKkKlansman, Halloween Kills). Dette nye kapittelet i Paranormal Activity-franchisen, som til nå har spilt inn mer enn 850 millioner dollar på verdensbasis, vil være tilgjengelig på strømming fredag den 29.oktober – eksklusivt for abonnentene til Paramount+ i Norden.

Emily Bader i Paranormal Activity: Next of a Kin.

I Paranormal Activity: Next of a Kin møter vi en dokumentarfilmskaper som følger Margot (Emily Bader) mens hun drar til et bortgjemt Amish-samfunn, i håp om å møte og lære om sin savnede mor og storfamilie. Etter en rekke merkelige hendelser og funn, innser hun snart at dette fellesskapet som ønsket dem velkommen i hjemmet deres, kan skjule noe skummelt …

Paranormal Activity: Next of a Kin er regissert av William Eubank med manus  av Christopher Landon. I rollene finner vi Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert og Henry Ayers-Brown.

Filmen er produsert av legendariske Jason Blum – mannen bak Blumhouse Productions og nyere klassikere som Get Out, BlacKkKlansman og Halloween Kills.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen