Nå er HBO Max lansert i Norge

Hvis du elsker serier som Succession og Sex and the City, bør du nå venne deg til å se dem på HBO Max i stedet for HBO Nordic. De nye appen ligger klar for nedlasting.

26. oktober ruller strømmegiganten sin nye og oppgraderte tjeneste i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Spania og Andorra, som skal erstatte HBO Nordic. Innen 2022 vil ytterligere 14 land følge etter i Europa.

Konkret betyr det større bredde. Fra 26. oktober vil du ha tilgang til Warner Bros., HBO, DC og Cartoon Network-innhold, akkurat som de såkalte Max-originalene også vil være en del av porteføljen.

Strømmekrigen intensiveres

Lysten til å strømme øker dermed. Men samtidig har det de siste årene kommet en lang rekke nye strømmetjenester som Apple TV+, Amazon Prime, Paramount+ og ikke minst enorme Disney+.

Og med HBO Max-utrullingen i Norge, intensiveres kampen om produksjonsmuligheter og folks oppmerksomhet ytterligere. For med utrullingen vil tjenesten ikke bare skjerpe sin posisjon i det norske markedet; de skal også lage 8-10 nordiske produksjoner årlig.