Richard Storken skal igjen erobre verden

Det Paris-baserte selskapet Indie Sales  har kjøpt Richard Storken 2, oppfølgeren til familieanimasjonsfilmen som reiste til 155 land og spilte inn over 20 millioner dollar over hele verden.

Filmen som er av Mette Rank Tange og Benjamin Quabek følger en vågal spurv, Richard, som ble adoptert av en storkefamilie og nyter å overvintre ved den store innsjøen i Nord-Afrika når han innser at han ikke kommer til å bli den som fører flokken nordover igjen. Han reiser på egen hånd og møter Samia og spurveflokken hennes, som blir holdt fanget av en grådig påfugl, Zamano. Spurvenes eneste valg for å sette seg selv fri er å løse en gåte og finne den store juvelen, som vil kreve teamarbeid, tillit og mest av alt spurve. og storkeferdigheter.

Reza Memari  hadde kjempesuksess med den første Richard Storken-filmen. Nå går de i gang med oppfølgeren.

I den første filmen fant Richard, en foreldreløs spurv, en familie. I den andre filmen finner Richard seg selv, som har vokst til en spennende, eventyrlysten tenåring.

Manuset er skrevet av Reza Memari og Philip LaZebnik. Filmen produseres av teamet bak Richard the Storken, Kristine M.I. Knudsen ved Berlin-baserte Knudsen Pictures; og medprodusentene Eric Goossens og Anton Roebben på Walking the Dog i Belgia, Elisabeth Opdal ved det norske produksjonsselskapet Den Siste Skilling, samt Senator Film München.

«Vi er så glade for å være i full produksjon nå og er dypt takknemlige for tilliten fra våre distributører og finansiører. I disse turbulente tider ønskes et nytt animert familieeventyr velkommen, sier Knudsen til Variety.

Richard Storken 2 har premiere i 2023..