Michael C. Hall as Dexter in DEXTER: NEW BLOOD. Photo credit: Kurt Iswarienko/SHOWTIME.

Alles favoritt-seriemorder, Dexter Morgan, er endelig tilbake

Den nye sesongen, Dexter: New Blood får eksklusiv premiere på Paramount+ mandag den 8.november i Norge og de øvrige nordiske landene.

Dexter har en enorm fanskare og er av mange ansett som en av tidenes beste dramaserier. Entertainment Weekly kaller den «en av de mest hyllede TV-dramaene noensinne», mens New York Magazine beskriver serien som både «forførende og svært spennende».

I den nye eventserien returnerer Emmy-nominerte Michael C. Hall i rollen som den notoriske seriemorderen Dexter Morgan. Vi møter han 10 år etter at han forsvant i forbindelse med orkanen Laura. Han har nå et dekknavn og bor i den fiktive, snødekte småbyen Iron Lake, New York. Dexter forsøker å leve et normalt liv, men i kjølevannet av uventede hendelser i lokalsamfunnet vekkes hans «dark passenger» til live.

Jack Alcott som Randell og Michael C. Hall as Dexter i Dexter: New Blood. Foto: Seacia Pavao/SHOWTIME.

Hall får selskap av andre Dexter-stjerner som Jennifer Carpenter i rollen som Dexters søster Deb.. Jack Alcott bekler rollen som Dexters tenåringssønn Harrison, som på mystisk vis vender tilbake til Dexters liv etter 10 år. Rollelisten består ellers av Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe) og Clancy Brown (The Crown, Billions.

Serien gjenforener Hall med den opprinnelige serieskaperen Clyde Phillips. Sesongen består av 10 timeslange episoder som slippes ukentlig på Paramount+.

Alle de foregående sesongene av originale «Dexter» er allerede tilgjengelig for abonnenter på Paramount+.