Tarantino selger ukjente «Pulp Fiction»-scener

Trodde du at du visste alt om Quentin Tarantinos Pulp Fiction, så tro om igjen. Tarantino har hoppet på den nåværende NFT-trenden og vil auksjonere bort syv pakker med bortklipte scener og håndskrevne manussider.

Den inkluderer også eksklusive kommentarer fra regissøren som vil «avsløre hemmeligheter om filmen og dens skapere», ifølge The Wrap.

– Jeg ser frem til å presentere disse eksklusive scenene fra Pulp Fiction for fansen, kommenterer Tarantino.

Kultfilmen Pulp Fiction fra 1994 er Tarantinos andre spillefilm etter Reservoir Dogs, og følger tre sammenflettede historier om småkriminelle i LA. Uma Thurman, John Travolta, Bruce Willis og Samuel L.Jackson er noen av stjernenavnene i ensemblet i en av 90-tallets utvilsomt kuleste og mest ikoniske roller.

Auksjonene vil bli holdt på OpenSea, en markedsplass for NFT – «non-fungible tokens», en teknologi som brukes i salg av digital kunst. Vi kan bare krysse fingrene for at de nye eierne velger å gjøre Tarantinos klippescener offentlige for verden.