De to første episodene av Star Trek: Discovery vil bli tilgjengelig for norske fans og seere allerede denne fredagen – den 26.november – eksklusivt på Paramount+. Deretter vil nye episoder vil slippes ukentlig.

I sesong fire av Star Trek: Discovery gjør kaptein Burnham og mannskapet på U.S.S. en oppdagelse, noe som medfører at de står overfor en trussel de aldri tidligere har møtt. Både føderasjons- og ikke-forbundsverdener får kjenne på virkningene. De blir nødt til å konfrontere det ukjente og jobbe sammen for å sikre en håpefull fremtid for alle.

Star Trek er en av historiens mest kjente og populære, globale franchiser. Fenomenet startet allerede 1966 da den første serien hadde premiere på amerikansk fjernsyn. Det har siden blitt laget en lang rekke filmer og serier, som Star Trek: Discovery – skapt av Bryan Fuller (Hannibal, American Gods, Star Trek: Voyager) og Alex Kurtzman (Star Trek, Mission: Impossible III, Hawaii Five-0, Transformers).

Star Trek: Discovery er den første Star Trek-serien som får premiere på Paramount+ i Norge.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen