Trioen Ryan Reynolds, Gal Gadot og Dwayne Johnson har fjernet Sandra Bullocks Bird Box fra toppen av Netflix-tronen.

Det er nå offisielt: Red Notice er den mest sette filmen noensinne på Netflix. Bare to uker etter premieren har actionkomedien slått seerrekorder og slår dermed thrilleren Bird Box, som har ligget på topp i snart tre år.

I Red Notice spiller Johnson en agent på jakt etter utspekulerte kunsttyver. Han blir tvunget til å slå seg sammen med en av dem (Reynolds) for å stoppe en annen (Gadot).

Den overdådige filmen kostet Netflix 200 millioner dollar å produsere, men på den annen side høres det ut som investeringen har lønnet seg. Det er anslått at filmen snart vil bli strømmet mer 300 millioner timer, noe som kan oversettes til 150 millioner seere.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen