«Red Notice» er den mest sette Netflix-filmen noensinne

Trioen Ryan Reynolds, Gal Gadot og Dwayne Johnson har fjernet Sandra Bullocks Bird Box fra toppen av Netflix-tronen.

Det er nå offisielt: Red Notice er den mest sette filmen noensinne på Netflix. Bare to uker etter premieren har actionkomedien slått seerrekorder og slår dermed thrilleren Bird Box, som har ligget på topp i snart tre år.

I Red Notice spiller Johnson en agent på jakt etter utspekulerte kunsttyver. Han blir tvunget til å slå seg sammen med en av dem (Reynolds) for å stoppe en annen (Gadot).

Den overdådige filmen kostet Netflix 200 millioner dollar å produsere, men på den annen side høres det ut som investeringen har lønnet seg. Det er anslått at filmen snart vil bli strømmet mer 300 millioner timer, noe som kan oversettes til 150 millioner seere.