«Hodejegerne» blir ny drama-storsatsing på TV 2

Den nye serien Hodejegerne, basert på Jo Nesbøs roman, blir TV 2s nye drama-storsatsning. Serien er under innspilling og får premiere i 2022.

«Hodejegerne» er tidligere filmatisert som spillefilm av Morten Tyldum og med Aksel Hennie i hovedrollen. Spillefilmen var en megasuksess på kino.

Den nye tv-serien Hodejegerne utspiller seg i tiden før Jo Nesbøs roman og filmatiseringen av den populære romanen med samme navn. I serien følger vi Roger Brown, som spilles av Axel Bøyum, en hodejeger som både lyver og manipulerer seg frem både i arbeidslivet og kjærlighetslivet. Men en løgn fører til en ny løgn og snart er han fanget i et nett av løgner som setter både han selv og sine nærmeste i fare.

Axel Bøyum har rollen som den unge sultne hodejegeren Roger Brown.

– Det er en stor ære å bli tilbudt denne rollen, og var ikke i tvil når jeg takke ja til dette. Geir Henning Hopland og Rolf-Magne G. Andersen har laget et manus og er univers som er helt helt spesielt. Det har med seg det gode drivet fra filmen og en veldig spennende portrettering av en ung og sulten hodejeger, sier Axel Bøyum.

Ingrid Giæver (Tre nøtter til Askepott , Thelma) har en av hovedrollene som Diana Eliassen.

Geir Henning Hopland (Lilyhammer, Frikjent, Magnus) er regissør for serien og har også skrevet manus sammen med Rolf-Magne G. Andersen (Førstegangstjenesten, Magnus).
– Da jeg fikk forespørsel om jeg ville gjøre en tv-serie av Hodejegerne, så leste jeg romanen på nytt. Jeg hengte meg opp i de sidene hvor Roger treffer Diana i London, og da ble idéen om å la serien utspille seg i 2002 født, forteller Geir Henning Hopland.
Hodejegerne kommer til å bli en serie i Jo Nesbøs ånd, en miks av mørk humor og spenning i et høyt tempo.

I rollene ser vi Axel Bøyum (Heksejakt, Heimebane) som Roger Brown. Ellers i serien finner vi Ingrid Giæver , Mikkel Bratt Silset, Ingeborg Raustøl, Mads Ousdal og svenske Martin Wallström.