Pandemien har gjort oss vant til at store filmer blir flyttet frem og tilbake, forsinket eller går direkte til strømming. Sony og Universal utsetter nå noen av sine storfilmer i 2022 og 2023.

Sony og Universal har satt nye datoer for noen av deres mer actionfylte kommende titler. Den største er «Fast & Furious 10», den første av to filmer som skal runde av historien om Dom Toretto og hans bilgale familie. I stedet for 7. april 2023, slippes den nå noen uker senere: 19. mai 2023 er den nye datoen.

Snikmorderfilmen «Bullet Train» med med Brad Pitt, Sandra Bullock, Hiroyuki Sanada, Brian Tyree Henry, Michael Shannon og Aaron Taylor-Johnson, opprinnelig planlagt til april 2022, vil ikke ankomme stasjonen før 15. juli 2022.

Sist, men absolutt ikke minst: Michael Bays nye film «Ambulance» lar fansen vente to måneder ekstra. Den er flyttet fra 18. februar til 8. april 2022, hvor den overtar den gamle premieredatoene til «Bullet Train». I filmen ser vi Jake Gyllenhaal og Yahya Abdul-Mateen II i en adrenalinfylt flukt.

Delta i diskusjonen