Pandemien har gjort oss vant til at store filmer blir flyttet frem og tilbake, forsinket eller går direkte til strømming. Sony og Universal utsetter nå noen av sine storfilmer i 2022 og 2023.

Sony og Universal har satt nye datoer for noen av deres mer actionfylte kommende titler. Den største er «Fast & Furious 10», den første av to filmer som skal runde av historien om Dom Toretto og hans bilgale familie. I stedet for 7. april 2023, slippes den nå noen uker senere: 19. mai 2023 er den nye datoen.

Snikmorderfilmen «Bullet Train» med med Brad Pitt, Sandra Bullock, Hiroyuki Sanada, Brian Tyree Henry, Michael Shannon og Aaron Taylor-Johnson, opprinnelig planlagt til april 2022, vil ikke ankomme stasjonen før 15. juli 2022.

Sist, men absolutt ikke minst: Michael Bays nye film «Ambulance» lar fansen vente to måneder ekstra. Den er flyttet fra 18. februar til 8. april 2022, hvor den overtar den gamle premieredatoene til «Bullet Train». I filmen ser vi Jake Gyllenhaal og Yahya Abdul-Mateen II i en adrenalinfylt flukt.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen