Trailerpremiere: Nå er traileren til «Fabeldyr: Humlesnurrs hemmeligheter» sluppet

Nå er den første traileren til Fabeldyr: Humlesnurrs hemmeligheter sluppet, den tredje filmen i prequel-serien som utvider Harry Potters magiske verden.

For første gang får vi se Mads Mikkelsen i Johnny Depps gamle rolle som skurken Grindelwald.

I Fabeldyr: Humlesnurrs hemmeligheter sluppet (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) forbereder den magiske zoologen Newt Scamander (Eddie Redmayne) og Galtvort-professoren Albus Dumbledore (Jude Law) seg på et farlig oppdrag – å styrte verdens farligste trollmann.

Smugleren Jacob har fått sin egen tryllestav, og vi møter flere nye karakterer, pluss gamle kjente men nå portrettert av andre skuespillere. Først og fremst skurken Gellert Grindelwald, nå spilt av danske Mads Mikkelsen siden Johnny Depp fikk sparken av Warner Bros.