Trailerpremiere: Se Nicolas Cage som Nick Cage

Filmikonet spiller seg selv (mer eller mindre) i den nye komedien «The Unbearable Weight of Massive Talent».
Kan dette være en av 2022s villeste filmpåfunn? Den fantastisk sprø og uforutsigbare filmstjernen Nicolas Cage spiller seg selv – vel, Nick med k – i komedien med den like herlige tittelen «The Unbearable Weight of Massive Talent».

Den handler om en Hollywood-kjendis på randen av personlig konkurs og i en kreativ krise, som mottar en million dollar for å bli bursdagsgjest med en superfan (spilt av Pedro Pascal). Men så blir dert farlig ;CIA ansetter Cage som må leve opp til sine legendariske roller for å redde seg selv og sine nære og kjære.
Med andre ord, den ekte Cage har sjansen til å drive gjøn med sitt eget image og sine klassiske filmer, vi lengter allerede. «The Unbearable Weight of Massive Talent» får amerikansk premiere 22. april.