Monstermania – eller Rumble som er den originale tittelen – introduserer oss til en verden der monsterbryting er en global sport og monstre er superstjerneidrettsutøvere.

Tenåringen Winnie ønsker å følge i sin fars managerfotspor og trene et elskelig og søtt monster til å bli en mester. Gled deg til julens store animasjonsfilm for hele familien!

Hollywood-storfilmen fra Paramount Pictures er regissert av animasjonsveteranen Hamish Grieve (Rise of the Guardians,Captain Underpants: The First Epic Movie, Shrek 2), mens Matt Lieberman (Free Guy, The Addams Family, Scoob!) og Alexandra Bracken (The Darkest Minds) har skrevet manuset. Filmen er basert på den bestselgende grafiske romanen Monster on the Hill av Rob Harrell.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen