(L-R): Jane Widdop as Laura Lee, Alexa Barajas Plante as Mari, Mya Lowe as Yellowjacket #1, Courtney Eaton as Lottie, Sophie Thatcher as Natalie, Princess Davis as Yellowjackets #2 and Sophie N?lisse as Shauna in YELLOWJACKETS, "F Sharp". Photo credit: Kailey Schwerman/SHOWTIME.

Kritikerroste «Yellowjackets» klar for sesong 2

Variety melder at «Yellowjackets» er klar for en andre sesong på Paramount + , bare én måned etter premieren på den første sesongen med norske Eva Sørhaug i registolen.

I en tv-verden som ser ut til å tilby 100 nye premierer hver uke, er det ikke alltid like lett å følge med i svingene. Men etter en svært selvsikker uttalelse fra  produksjonsselskapet Showtimes sjef Gary Levine, ser det unektelig ut til at dette er en serie som bør gis en sjanse så fort som mulig:
Yellowjackets har blitt en utvilsom sensasjon for Showtime. Vi er overveldet av både hyllesten og seernes mottakelse av serien vår, inkludert flere «Best of 2021»-lister, 100 % rangeringer hos Rotten Tomatoes og det stadig økende antallet seere. Det er åpenbart en hunger etter originalitet og dristighet. Og våre fantastiske showrunners, sammen med den perfekte rollebesetningen, har levert nettopp det og mye mer. Jeg gleder meg til å se overraskelsene som venter oss i den andre sesongen.

LES OGSÅ: Eva Sørhaug lager seriesuksesser på rekke og rad i Hollywood

Handlingen foregår i to forskjellige tidslinjer, den ene like etter en flyulykke – der spillerne i et fotballag for jenter blir tvunget til å ta vare på seg selv. Den andre tidslinjen finner sted når spillerne i voksen alder prøver å håndtere traumet de har vært gjennom, på vidt forskjellige måter.