Gal Gadot as Linnet Ridgeway and Ali Fazal as Andrew Katchadourian in 20th Century Studios’ DEATH ON THE NILE, a mystery-thriller directed by Kenneth Branagh based on Agatha Christie’s 1937 novel. Photo by Rob Youngson. © 2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.

Ny trailer for «Mord på Nilen»

Det er nå sluppet en elegant ny trailer for Mord på Nilen. Filmen er fortsatt på vei med skandaleombruste Armie Hammer ombord.

Det har vært noe av en turbulent reise for Agatha Christie-detektiven Mord på Nilen. Filmen skulle slippes allerede i oktober 2020, men pandemien kom i veien – og så en rekke ubehagelige detaljer om Armie Hammer, som tilfeldigvis har en av hovedrollene.

Skandalene rundt Armie Hammer har allerede kostet ham flere filmroller. Men den allerede innspilte Mord på Nilen er har beholdt Hammer i hovedrollen. Selv om anklager om voldtekt og rykter om kannibal-fetish stemmer er dårlig med Disneys familievennlige navn.

Kenneth Branaghs Mord på Nilen er basert på Agatha Christies roman fra 1937. Armie Hammer og Gal Gadot spiller et par på bryllupsreise på Nilen.

I stedet for å kutte ham av eller spille inn mange scener på nytt, valgte Disney å holde premieren. Nå håper man at det meste er glemt når Mord på Nilen kommer på kino 11. februar.

Filmen er en oppfølger til Mord på Orientekspressen, igjen regissert av Kenneth Branagh som også spiller rollen som detektiv Hercule Poirot som er om bord på den glamorøse elvebåten der et rikt par skal feire bryllupsfesten og en av gjestene blir funnet myrdet.

Det store ensemblet inkluderer Gal Godot, Anette Bening, Rose Leslie, Letitia Wright, Russell Brand, Dawn French og Jennifer Saunders.