HBO Max viser frem et fullpakket 2022 i en ny trailer

Game of Thrones-spinoffen House of the Dragon, DC-serien Peacemaker, nye episoder av Westworld og Euphoria er noen av de store seriene som slippes neste år.

HBO Max har et stort og variert innhold klart for det kommende året. I en ny video viser strømmetjenesten hva seerne kan forvente i 2022.

2022 starter med James Gunns superheltserie Peacemaker, som slippes 13. januar. En annen etterlengtet tittel som vises er Game of Thrones-prequelen House of the Dragon, men den nøyaktige utgivelsesdatoen forblir ukjent.

Vi får også en kort titt på seriepremierer som Pretty Little Liars: Original Sin, Taika Waititi-komedien Our Flag Means Death og The Wire-skapernes nye miniserie We Own This City. Samtidig får vi se de første bildene fra den fjerde sesongen av Westworld, samt korte klipp fra andre tilbakevendende serier som «Euphoria» og «Barry».

Til slutt presenteres også noen av filmene som kommer på strømmetjenesten, inkludert nye nyinnspillinger av 90-tallskomediene House Party og The Bride’s Father.

Se hele videoen, og sjekk ut enda flere kommende titler, her: