Michael Keaton blir med i «Batgirl»

Michael Keaton gjentar rollen som Batman for første gang på 30 år i The Flash.  Nå har han også sagt ja til  Batgirl, HBO Max-filmen fra Warner Bros. og DC med fokus på fanfavorittheltinnen Barbara Gordon.

Keaton forventes å gjenoppta rollen som Bruce Wayne/Batman, som han fikk i Tim Burtons Batman fra 1989 og spilte igjen i Batman Returns fra 1992, skriver The Hollywood Reporter.

Keaton gjentar også sin rolle i The Flash, med Ezra Miller i hovedrollen og kommer på kino 4. november 2022.

Bad Boys for Life-filmskaperne Adil El Arbi og Bilall Fallah regisserer Batgirl, som har Leslie Grace fra In the Heights til å spille rollen som Barbara Gordon, heltinnen og datteren til  Jim Gordon. Filmen er allerede i produksjon i London. J.K. Simmons, som gjentar rollen som kommissær Gordon fra Justice League, og Brendan Fraser er også i rollebesetningen.

Da nyheten kom i juni 2020 om at Keaton kom tilbake som Dark Knight i The Flash, bemerket The Hollywood Reporter at det var mulig han kunne bli beslektet med Samuel L. Jacksons Nick Fury i Marvel Cinematic Universe – en mentorfigur som dukker opp i flere prosjekter .