Warner Bros. bekrefter strømmedato for sin kommende superheltfilm som kommer på HBO Max 45 dager etter kinopremieren.

Matt Reeves’  mørke superheltfilm The Batman med Robert Pattinson i hovedrollen slippes på norske kinoer 4. mars.  Allerede 19. april slippes den på strømming på HBO Max – dette bekreftes nå av WarnerMedias administrerende direktør Jason Kilar ifølge Comicbook.com.

The Batman flyr inn i strømmetjenesten 45 dager etter kinopremieren i USA. Warner Bros strategi for 2022 innebærer at alle nye storfilmer vil være kinoeksklusive i 45 dager. Dette gjelder også kommende titler som Fantastic Monsters: Dumbledore’s Secret, Black Adam, The Flash og biografifilmen Elvis.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen