Ifølge Hwang Dong-hyuk er det bare et spørsmål om tid før Netflix gir grønt lys for en oppfølger.

Den sør-koreanske thrillerserien «Squid Game» er et av årets største tv-fenomener, og ble raskt Netflix sin mest strømmede serie noensinne da den ble sluppet i fjor høst. Til tross for dette har strømmetjenesten ennå ikke lagt inn en offisiell bestilling på en oppfølger. Men det kan skje veldig snart, ifølge serieskaper Hwang Dong-hyuk.

– Jeg diskuterer både sesong 2 og sesong 3 med Netflix. Vi kommer veldig snart med en avgjørelse, sier han i et koreansk intervju.

Manusforfatteren og regissøren har tidligere avslørt at neste sesong vil følge Gi-hun, vinneren av det dødelige spillet, som prøver å finne de ansvarlige for Squid Game.

Netflix kommentar så langt? – Det er riktig at vi diskuterer en rekke muligheter, inkludert en sesong 3, men ingenting er hugget i stein, sier de til TV Line.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen