Trailepremiere: «Scream: The True Story» – dokumentar om den virkelige Scream-morderen

Scream: The True Story, om den virkelige Scream-morderen Danny Rolling slippes 14. januar, samme dag som den femte filmen i franchisen. Nå er teaseren ute!

Ble Wes Cravens Scream inspirert av en sann historie? Slasher-filmen som introduserte verden for Ghostface debuterte i 1996. Selve manuset ble skrevet av Kevin Williamson og han hadde en del inspirasjon da han utviklet manuset.

Selv om Scream var sterkt påvirket av skrekklassikere som Halloween, Friday the 13th og Nightmare on Elm Street, var det fortsatt unikt nok til å feste seg i hodet til horrorpublikummet som en av sjangerens beste filmer.

Virkelige hendelser

Scream: The True Story slippes på Discovery + og vil vise hvordan Kevin Williamson ble inspirert til å skrive Scream (1996) etter å ha sett nyhetene om seriemorderen The Gainesville Ripper. Danny Rolling fikk tilnavnet til The Gainesville Ripper etter at han myrdet åtte mennesker i løpet av 1989-1990 i USA.

I teaseren ser vi at dokumentaren vil gå dypt inn i Danny Rollings liv, hvordan han trodde han var besatt av en demon og forfulgte, voldtok og myrdet åtte personer i løpet av et år. Hans gjerninger inspirerte Kevin Williamson da han skapte seriemorderen Ghostface.

Dokumentaren ser på de virkelige omstendighetene bak Rollings overbevisning om at han var besatt av en demon. Steve Shippy, som undersøker paranormale fenomener, slår seg sammen med mediet Cindy Kaza for å oppklare saken – og for å se om Rollings ånd fortsatt lurer i skyggene.

Dokumentaren lover å «dykke inn i den virkelige gruen til Danny Rolling, en morder som trodde han var besatt av en demon og hvis grufulle kriminalitet inspirerte storfilmen», ved å bruke «en banebrytende paranormal etterforskning, arkivmedier og ekspertintervjuer » for å se nærmere på «de påståtte djevelske kreftene involvert og om Rollings ånd fortsatt lurer i skyggene.»

Det er ikke bekreftet at filmen kommer på den norske utgaven av Discovery.