Jared Letos «Morbius» er forsinket igjen – får kinopremiere i april

Daniel Espinosas vampyr-actionfilm med Jared Leto har gått på enda en forsinkelse. Morbius har fått flyttet premieredato flere ganger på grunn av pandemien, og nå skjer det igjen.

Denne gangen er kanskje ikke koronaen den store årsaken. Deadline skriver at Sony valgte å utsette filmen for å gi plass til Spider-Man: No Way Home som fortsatt trekker massevis av publikum til kinoene internasjonalt, men som har norsk premiere 28. januar – som også var Morbius’ premieredato.

Marvel-baserte Morbius handlerom en vitenskapsmann (Jared Leto) som lider av en unik blodsykdom.

Biokjemikeren Michael Morbius prøver å kurere en sjelden blodsykdom i seg selv, men ender opp med å infisere seg med en form for vampyrisme i stedet. Morbius er fast bestemt på å redde andre fra å lide av den samme blodsykdommen som ham selv, og prøver seg på et risikabelt prosjekt. I utgangspunktet ser forsøket ut til å bli en suksess, men snart blir et mørke i ham sluppet fri

. Ny premieredato for Morbius er 1. april.