Fjorårets mest sette film på norske kinoer er ute på video

Den tjuefemte James Bond-filmen No Time To Die ble sett av over 660 000 publikummere på norske kinoer. Filmen er nå lansert på Blu-ray, DVD og 4K Ultra HD.

Tidspunktet for SF Studios sin fysiske videoutgivelse kunne ikke vært bedre. Bond-serien feirer nemlig 60-årsjubileum i år. Filmen seiler også opp som en av de sterkeste BAFTA-kandidatene.

Bond-jubileet vil bli markert på flere måter gjennom året. Blant annet vil det bli arrangert flere eventer og det vil komme flere nyheter, muligens om Daniel Craigs etterfølger. Det er i tillegg ventet en rekke nye bøker om filmserien, som først så dagens lys i 1962, nærmere bestemt 5.oktober det året.

De mange Bond-hommagene i No Time To Die:

Utstatt flere ganger

Craigs svanesang som 007 ble flere ganger forsinket på grunn av koronapandemien.

No Time to Die var faktisk den aller første store filmen som ble offer for pandemien da utgivelsen i april 2020 ble presset til november, i første omgang, da viruset feide over verden. Premieren ble seinere forsinket flere ganger mens kinoer rundt om i verden forble lukket.

No Time to Die spiller også Lea Seydoux, Rami Malek, Lashana Lynch og Ana De Armas. Manuset er skrevet av Fleabag-skaperen Phoebe Waller-Bridge og regissør Cary Joji Fukunaga sammen med Bond-veteranene Neal Purvis og Robert Wade.

Norske scener

Flere av filmens nøkkelscener, deriblant den stilige og nervepirrende åpningssekvensen, er filmet i Norge. I alt jobbet flere hundre norske filmarbeidere på filmen.

No Time To Die kan blant annet kjøpes hos Platekompaniet.