Marvel Studios slapp den første traileren for Disney Plus-serien Moon Knight mandag kveld. I serien spiller Oscar Isaac hovedrollen som en eks-soldat med store psykiske problemer.

Oscar Isaac har rollen som Marc Spector, en eks-soldat med et dyptgående tilfelle av dissosiativ identitetsforstyrrelse som manifesterer seg som helt distinkte individer. Han blir kanal for den egyptiske måneguden Khonshu, noe som bare forverrer Marcs angst for hans psykiske lidelse.

I traileren, satt til Kid Cudis «Day ‘n’ Night», kan ikke Marc se forskjellen mellom sitt vanlige liv og drømmene sine. Han leker med en Rubiks kube, ute av stand til å sovne, bare for å hoppe ut av sengen i panikk med foten lenket til sengen – selv om han tilsynelatende glemmer at han var den som holdt seg tilbake kvelden før.

Etter å ha besøkt et museum i det gamle Egypt, ser han en visjon av Khonshu og møter senere Ethan Hawkes skurk, en kultleder som oppmuntrer Marc til å omfavne mørket i seg selv. Traileren ender med at Marc blir omhyllet av Moon Knight-kostymet og et bilde av ham når han brutalt slår noen ned på badegulvet.

Moon Knight har  premiere 30. mars

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen