Spioneventyret The King’s Man og Wes Andersons The French Dispatch er blant neste måneds premierer på norske Disney+.

Kinoaktuelle The King’s Man, Matthew Vaughns underholdende prequel til Kingsman-filmene, kanstrømmes i Norge om  en måned. Dette ble nylig bekreftet av Disney+, som også sender ut kinoaktuelle The French Dispatch i februar.

Mens vi venter på den komplette listen over alle premierer – sjekk ut traileren til serien Pam & Tommy som garantert blir en av månedens store snakkiser.

2. februar
Pam & Tommy (premiere)4. februar
Niceville
Fantastic Mr. Fox

9. februar
Snowdrop (premiere)
The Book of Boba Fett (sesongsfinale)

16. februar
The French Dispatch

18. februar
Alvin og gjengen

23. februari
The King’s Man

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen