Disneys «Snøhvit»-remake kan bytte ut de syv dvergene

Det ryktes  at CGI-animerte «magiske skapninger» vil fylle rollen til de syv dvergene etter at Peter Dinklage gikk ut mot planene om nyinnspilling. 

Disneys planer om nyinnspilling av den 80 år gamle animasjonsklassikeren har fått noen tilbakeslag den siste uken. Det startet med at skuespilleren Peter Dinklage angrep Disneys planer om en nyinnspilling. Han sa at til tross for den «progressive» castingen av en Snøhvit med et latinamerikansk utseende, velger de å fortelle «en bakvendt jævla historie om syv dverger som bor sammen i en hule».

Disneys planer om nyinnspilling av den 80 år gamle animasjonsklassikeren har fått noen tilbakeslag. Det startet med at Peter Dinklage angrep Disneys planer.

Disney svarte raskt på kritikken med løftet om at studioet «har en annen tilnærming for de syv karakterene», noe som vil bli avslørt når innspillingen starter.

Ifølge The Wrap skal de byttes ut – med «magiske skapninger».  Det blidgjør muligens  Peter Dinklage, men muligens ikke hardcore Disney-purister.

Disney er tilsynelatende i ferd med å finne stemmeskuespillere som vil gi disse (dataanimerte antar vi) «skapninger» forskjellige personligheter. Det er fortsatt uklart om det beholder navnene Blygen, Brille, Minsten, Sinnataggen, Lystig, Søvnig og Prosit, men de vil i hvert fall være en erstatning for sagaens syv dverger – ifølge ryktet som ennå ikke er bekreftet av studioet.

Den kommende spillefilmen regisseres av Marc Webb (The Amazing Spider-Man) og har Rachel Zegler i rollen som Snøhvit. Ellers finner vi  også Gal Gadot i rollebesetningen. Filmen er en av flere planlagte Disney-nyinnspillinger. De neste ut er  Den lille havfruen og Aristocats.