«Gudfaren»-serien «The Offer» har sluppet den første traileren

Den første traileren til Paramount Plus The Offer viser dramaet bak kulissene ved tilblivelsen av Gudfaren.

Serien på 10 episoder er basert på den Oscar-vinnende produsenten Albert S. Ruddys opplevelser av innspillingen og som produserte det ikoniske mafiadramaet. Serien er skapt og skrevet av Michael Tolkin (The Player).

Mafia-eposet fra 1972 ble regissert av Francis Ford Coppola og produsert av Albert S. Ruddy og Robert Evans. Gudfaren følger Corleone-familien, en mektig mafiafamilie som er involvert i en kamp om makten i New York på midten av 40-tallet, og som fikk ytterligere to oppfølgere.

I filmen spilte Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Diane Keaton og Robert Duvall. Den endte opp med å vinne tre Oscar-priser, inkludert beste film og beste mannlige hovedrolle for Brando.

Marlon Brando som Vito Corleone i Gudfaren. 

I år er det 50-årsjubileet til Gudfaren, som vil få en re-utgivelse på kino denne månedeni USA, i tillegg til en ny 4K-restaurerings-hjemmevideoutgivelse.

Serien har Miles Teller som Ruddy, Matthew Goode som legendarisk produsent Robert Evans, Juno Temple som agent Bettye McCartt, Giovanni Ribisi som krimsjef i det virkelige liv Joe Colombo, Dan Fogler som regissør Francis Ford Coppola, Burn Gorman som industrimann Charles Bluhdorn, Colin Hanks som forretningsmagnat Barry Lapidus og Patrick Gallo som forfatter Mario Puzo.

Teller erstattet Armie Hammer i hovedrollen etter at Hammer forlot serien i slutten av januar etter anklager om seksuell mishandling fra flere kvinner.