HALO: Pablo Schreiber as Master Chief in HALO set to stream on Paramount+ in 2022. Photo: Paramount+ ©2021 Paramount+. All Rights Reserved. *SCREEN GRAB*

Nå er den norske traileren til «Halo»-serien ute

Den kommende serien er basert på spillet med samme navn, som har over 100 millioner fans og som er en av tidenes mest populære spill.

Den lange ventetiden på Halo tv-serien er nesten over. Serien skal slippes 24. mars på Paramount Plus, ifølge den første hele traileren.

I følge et langt innlegg fra 343 Industries vil historien i tv-serien være løselig basert på  spillenølge hendelsene i spillene. Historien vil være en del av det som kalles «Silver-tidslinjen», som ligner på spillene, men ikke akkurat den samme.

I hovedrollene møter vi Pablo Schreiber (American Gods, First Man) som Master Chief, Natascha McElhone (Californication) og Jen Taylor (Halo-spillet, RWBY). Vi møter også Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) og Danny Sapani (Penny Dreadful).

Halo fornyet spillsjangeren og er et globalt underholdningsfenomen etter å ha solgt mer enn 82 millioner eksemplarer over hele verden og tjent inn over 6 milliarder dollar!