En mann ved navn Ove blir A Man Called Otto i den amerikanske nyinnspillingen av den svenske suksessen. I tillegg har Tom Hanks fått selskap av flere skuespillere i rollebesetningen.

SF Studios starter nå innspillingen av den amerikanske filmatiseringen av En mann ved navn Ove. Fredrik Backmans roman ble en dobbelt Oscar-nominert film i regi av Hannes Holm.

En mann ved navn Ove (2015) ble en dobbelt Oscar-nominert film i regi av Hannes Holm. og med Rolf Lassgård i hovedrollen.

I den amerikanske filmatiseringen står Marc Forster  for regien. Hovedpersonen Ove har skiftet navn til Otto for å tilpasse filmen til USA, skrives det i en pressemelding. Han spilles av den doble Oscar-vinneren Tom Hanks.
I samme slengen avsløres noen av birollene: La Casa de las Flores-skuespiller Mariana Treviño , Rachel Keller og Manuel Garcia-Rulfo er blant dem. Innspillingen begynner i midten av februar i Pittsburgh, Pennsylvania.

Tom Hanks har vært flittig i det siste. I sommer blir han å se i Bay Luhrmanns Elvis. Han skal spille Gepetto i Disney-nyinnspillingen Pinocchio og har også en rolle i Wes Andersons kommende komedie Asteroid City.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen