NOR_D18_062217_064023_R – Tom Hanks stars as Ben Bradlee in Twentieth Century Fox’s THE POST. Photo Credit: Niko Tavernise.

Ove blir Otto når Tom Hanks overtar Rolf Lassgårds rolle

En mann ved navn Ove blir A Man Called Otto i den amerikanske nyinnspillingen av den svenske suksessen. I tillegg har Tom Hanks fått selskap av flere skuespillere i rollebesetningen.

SF Studios starter nå innspillingen av den amerikanske filmatiseringen av En mann ved navn Ove. Fredrik Backmans roman ble en dobbelt Oscar-nominert film i regi av Hannes Holm.

En mann ved navn Ove (2015) ble en dobbelt Oscar-nominert film i regi av Hannes Holm. og med Rolf Lassgård i hovedrollen.

I den amerikanske filmatiseringen står Marc Forster  for regien. Hovedpersonen Ove har skiftet navn til Otto for å tilpasse filmen til USA, skrives det i en pressemelding. Han spilles av den doble Oscar-vinneren Tom Hanks.
I samme slengen avsløres noen av birollene: La Casa de las Flores-skuespiller Mariana Treviño , Rachel Keller og Manuel Garcia-Rulfo er blant dem. Innspillingen begynner i midten av februar i Pittsburgh, Pennsylvania.

Tom Hanks har vært flittig i det siste. I sommer blir han å se i Bay Luhrmanns Elvis. Han skal spille Gepetto i Disney-nyinnspillingen Pinocchio og har også en rolle i Wes Andersons kommende komedie Asteroid City.