Sør-koreanske «All of Us Are Dead» rett til topp hos Netflix

Den nye zombieserien er den mest sette tittelen på hele Netflix i verden akkurat nå.

Sist høst dominerte sør-koreanske «Squid Game» Netflix uke etter uke. Siden den gang har både «Hellbound» og «The Silent Sea» tiltrukket seg mange seere, men ingen av disse titlene slo igjennom på samme måte.

28. januar ble den første sesongen av «All of Us Are Dead» sluppet og i løpet av helgen har Netflix-abonnenter allerede klokket inn nesten 125 millioner timer med titting. Serien har allerede  kommet seg inn på Netflix sine lokale topp 10-lister i 91 land.

Hva handler «All of Us Are Dead» om?

Handlingen på en sør-koreansk videregående skole hvor en zombieapokalypse plutselig bryter ut. Fremfor alt følger serien noen karakterer fra en bestemt klasse, som sammen gjør alt de kan for å lykkes med å overleve de påfølgende dagene.

Men vi får også følge hendelsene på et sykehus, i en karanteneleir og noen foreldres dårlige forsøk på å nå barna sine.
Alle de 12 episodene av «All of Us Are Dead» er nå tilgjengelig på Netflix.