Iram Hag skal lage Netflix-serie sammen med «The Crown»-produsentene

Iram Haq skal lage Palomino – en ny serie med kvinnlig hovedrolle for Netflix sammen med The Crown-produsentene Left Bank Pictures.

Den åttedelte serien dreier seg om Erin Collantes, en britisk lærer i Spania som blir fanget i et «brutalt» supermarked-ran. Men når en av ranerne utgir seg for å gjenkjenne henne, opplever hun at livet hennes sakte løser seg opp.

«I Palomino, en by full av hemmeligheter, kjemper Erin Collantes for å rense navnet hennes og beskytte familien… Men er hun virkelig den hun utgir seg for å være?» heter det i synopsiset, skriver Variety..

Serien skal starte innspillingen senere i år i Spania. Casting er ennå ikke kunngjort. Manuset til Palomino er skrevet av Jack Lothi.
Iram Haq er hovedregissør mens serieprodusent er Nuala O’Leary (Official Secrets).

Left Bank Pictures, som eies av Sony Pictures Television, har blitt en fast leverandør av høybudsjettsdrama til strømmetjenesten. I tillegg til storsuksessen  The Crown, Left Bank Pictures laget White Lines, frontet av Laura Haddock og også henlagt gtil Spania og thrilleren  Behind Her Eyes for Netflix.