Teaser: Bill Skarsgård som bankraneren Clark Olofsson

Se den ville første teaser for Netflix-serien Clark med Bill Skarsgård i hovedrollen. Bankran, sex, sannheter og løgner.

Det blir vilt når Jonas Åkerlund regisserer historien om den beryktede svenske bankraneren som ga opphav til Stockholm-syndromet.
Netflix har nå sluppet den første teaseren fra serien Clark, med Bill Skarsgård i hovedrollen som Clark Olofsson – den beryktede svenske bankraneren og mannen som ga opphav til uttrykket «Stockholm-syndromet».

En kriminell rockestjerne, kommenterer regissør Jonas Åkerlund, som ser ut til å ha laget en serie med like mye rock’n’roll-attitude: – Han er en mestermanipulator, en svartbelteforfører, en mediestorm med et psykotisk sinn og alt i mellom. Med en vittig humor som matcher hans manipulerende evne, vil denne serien ta seeren med på en reise tilbake til de svingende 60- og 70-tallet og videre inn i mørket på slutten av 70- og 80-tallet.

– Det er historien om Clark Olofsson som vi ikke har sett før, fortalt av Stockholm-syndrom-mannen selv – den gåtefulle mannen bak alle forbrytelsene, legger Åkerlund til.

Avdøde Hans Erik Dyvik Husby fikk sin siste filmrolle i Clark.

Teasertraileren kunngjør at serien på seks episoder «kommer på Netflix snart». Noe vi tipper vil bety premiere en gang i vår.