Se Oscar-nominerte «Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom» gratis

Du trenger ikke abonnement for å se den Oscar-nominerte dokumentaren Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom. Takk til  Netflix som lagt filmen ut gratis på YouTube.

I løpet av 93 dager utviklet fredelige studentdemonstrasjoner i Ukraina seg til en voldelig revolusjon og en hel borgerrettighetsbevegelse. Slik oppsummeres handlingen i den Oscar-nominerte Netflix-dokumentaren Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom fra 2015.

Fremfor alt er det en inspirerende og gripende skildring fra et Ukraina der folket har fått nok av den sittende russiskvennlige president Viktor F. Janukovitsj, og reiser seg mot det undertrykkende regimet. Filmen ble filmet i årene 2013 og 2014, og er både et historisk dokument og en hyllest til det ukrainske folket og deres sterke kampvilje.

På grunn av krigene i landet, har Netflix valgt å gjøre filmen tilgjengelig gratis for alle på Youtube. Ikke gå glipp av en virkelig god og høyaktuell dokumentar – se den her: