Jedi-krigerne blir jaktet på  i den første traileren til den nye Star Wars-serien. Premiere 25. mai.

Disney har sluppet en trailer for sin kommende miniserie «Obi-Wan Kenobi». Ewan McGregor kommer tilbake i rollen som Jedi-mesteren, hele sytten år etter Episode III: Revenge of the Dark (i serien har det imidlertid bare gått ti år).

Historien begynner 10 år etter de dramatiske hendelsene i Star Wars: Revenge of the Sith der Obi-Wan Kenobi sto overfor sitt største nederlag – undergangen og korrupsjonen til hans beste venn og Jedi-lærling, Anakin Skywalker, som vendte seg til den mørke siden som den onde Sith Lord Darth Vader.

I serien finner vi Ewan McGregor i hovedrollen, som gjentar rollen som den ikoniske Jedi-mesteren, og markerer også at Hayden Christensen kommer tilbake i rollen som Darth Vader. Med i rollebesetningen er Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell og Benny Safdie.

Obi-Wan Kenobi er regissert av Deborah Chow  og har premiere på Disney Plus 25. mai.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen