Trailerpremiere: «Obi-Wan Kenobi» står overfor en ny trussel

Jedi-krigerne blir jaktet på  i den første traileren til den nye Star Wars-serien. Premiere 25. mai.

Disney har sluppet en trailer for sin kommende miniserie «Obi-Wan Kenobi». Ewan McGregor kommer tilbake i rollen som Jedi-mesteren, hele sytten år etter Episode III: Revenge of the Dark (i serien har det imidlertid bare gått ti år).

Historien begynner 10 år etter de dramatiske hendelsene i Star Wars: Revenge of the Sith der Obi-Wan Kenobi sto overfor sitt største nederlag – undergangen og korrupsjonen til hans beste venn og Jedi-lærling, Anakin Skywalker, som vendte seg til den mørke siden som den onde Sith Lord Darth Vader.

I serien finner vi Ewan McGregor i hovedrollen, som gjentar rollen som den ikoniske Jedi-mesteren, og markerer også at Hayden Christensen kommer tilbake i rollen som Darth Vader. Med i rollebesetningen er Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell og Benny Safdie.

Obi-Wan Kenobi er regissert av Deborah Chow  og har premiere på Disney Plus 25. mai.