På torsdag kan du se «Spider-Man: No Way Home» hjemme

Vinterens største kinosuksess ligger fortsatt på fjerdeplass på kinotoppen, men allerede torsdag 17. mars kan du se den hjemme.

Vinterens store superheltfilm er ute på video-on-demand tidligere enn forventet.«Spider-Man: No Way Home» får torsdag strømmepremiere – en uke tidligere enn forventet. Du finner den på digitale tjenester som SF Anytime, Blockbuster og iTunes hvor den kan kjøpes for ca NOK 169.

«Spider-Man: No Way Home» er den tredje filmen i Sony/Marvels trilogi om Peter Parker. Etter hendelsene i «Spider-Man: Far From Home», blir hans hemmelige identitet avslørt og en desperat Peter spør Dr. Merkelig for hjelp. Men et magisk triks går galt, og plutselig blir New York invadert av skurker fra andre dimensjoner.

Tom Holland spiller hovedrollen og med ham er Zendaya, Marisa Tomei, Willem Dafoe og Alfred Molina.

De som foretrekker fysiske kopier må vente noen uker til. Først 11. april slippes «Spider-Man: No Way Home» på bluray/dvd. Samtidig vil den bli tilgjengelig som digital leiefilm til en rimeligere pris.