Gratisstrømmetjenesten Pluto TV lanseres nå i Norge

Pluto TV blir den første annonsebaserte strømmetjenesten i Norge. Pluto TV byr på mer enn 70 kuraterte kanaler.  En egen on demand-seksjon levert av Viafree er inkludert i tjenesten.

Pluto TV lanseres i Norge 18. mai.Med over 64 millioner globale månedlige aktive brukere som spenner over 26 land på tre kontinenter er Pluto TV allerede en leder innenfor FAST-markedet i Europa.  Når tjenesten nå lanseres i Norge kan seerne velge mellom to forskjellige seervalg, som begge er gratis, med mer enn mer enn 70 kuraterte live, lineære kanaler og en egen on demand-seksjon viet Viafree.

Pluto TV i Norge vil tilby 70 tematiske og unikt kuraterte originalkanaler på tvers av flere sjangere, inkludert filmer, TV-serier, realityprogrammer, kjente barne- og familiefavoritter, sport, nyheter og mye mer. Innholdet inkluderer ikoniske titler fra Paramounts bibliotek, som Catfish The TV Show, South Park og Dora utforskeren, samt filmkanaler med fokus på sjangre som action, komedie og thrillere.

Tjenesten vil tillegg inneholde en utvidet gratisseksjon dedikert til Viafrees beste og mest populære serier som Charterfeber, Eventyrlig Oppussing, Camp Kulinarus.  Det vil også komme enda mer innhold fra internasjonale partnere som blir annonsert nærmere lansering.

Pluto TV vil være tilgjengelig gratis overalt, uten at det er nødvendig med registrering.