Daniel Radcliffe sier nei til Harry Potter-film

Harry Potter-fans fortsetter å håpe på en siste film i den populære franchisen, men nå sier Daniel Radcliffe nei til å filme «Harry Potter and the Cursed Child».

De siste årene har det gått rykter om en filmatisering av stykket «Harry Potter and the Cursed Child», som foregår 19 år etter hendelsene i den siste boken og filmen.

Men spør du Daniel Radcliffe, er han langt fra klar. «Jeg er ikke så interessert akkurat nå», sier han bare noen måneder etter at «Harry Potter 20th Reunion» ble sendt på HBO Max.

– Det er ikke svaret som alle forventet, men jeg tror jeg kunne gå tilbake og nyte (gjenforeningen) fordi det ikke lenger er en del av hverdagen min. Jeg har kommet til et punkt hvor jeg føler at jeg har gjort det bra etter «Potter» og jeg er fornøyd der jeg er. Å gå tilbake til rollen ville vært en stor forandring i livet mitt. «Star Wars»-gutta tok 30-40 år før de kom tilbake. For meg har det bare gått ti år. Det er ikke noe jeg er interessert i akkurat nå.

«Jeg liker det livet mitt er nå. Jeg sier ikke at jeg aldri vil gå tilbake til noen franchise, men jeg liker fleksibiliteten jeg har med karrieren min nå. Og jeg vil ikke komme i en situasjon der jeg er meldt på en serie i årevis i forveien, sier skuespilleren til Variety.

Radcliffe er nå å se i Escape From Pretoria, et fengselsdrama basert på en sann historie. I filmen spiller habTim Jenkin, en anti-apartheid-aktivist som ble fengslet i Sør-Afrika for å ha distribuert politisk materiell som var kritiske til apartheid-regjeringen.

Hvis «Harry Potter and the Cursed Child» noen gang blir en film, vil vi se Harry, Ron og Hermine i voksen alder som foreldre til sine egne barn på Galtvort. Harrys sønn Albus Severus blir bestevenn med gutten til Draco Malfoy og det er den unge generasjonen som står i fokus for begivenhetene.

Suksessstykket har blitt spilt i London blant annet siden 2016, og J.K. Rowlings manus er også utgitt som bok.