Trailer: nå kommer «Tokyo Vice» – intens thrillerserie fra den japanske mafiaverdenen

Ansel Elgort entrer tv-verdenen med hovedrollen i den reality-baserte thrillerserien om en amerikansk journalist som avslører yakuzakrim i Tokyo.

HBO Max har sluppet en første, intens trailer for sin kommende thrillerserie Tokyo Vice som har premiere på strømmetjenesten neste måned. Rollebesetningen toppes av Ansel Elgort, sist i Steven Spielbergs West Side Story i sin første store serierolle, etterfulgt av Ken Watanabe (The Last Samurai).

Handlingen dreier seg om den amerikanske journalisten Jake Adelstein som jobbet i Tokyo. Som gravende krimreporter førte reportasjene hans til store avsløringer om yakuzaen – den japanske mafiaen. Opplevelsene hans i 2009 resulterte i en selvbiografi, som er grunnlaget for manuset i Tokyo Vice.

Serien, som består av ti episoder, er laget og skrevet av J.T. Rogers, som hovedsakelig har bakgrunn fra teater. Den første episoden er regissert av Michael Mann, kjent for actionfylte krimfilmer som Heat, Collateral og Miami Vice.

De tre første episodene av Tokyo Vice slippes på HBO Max 7. april. Deretter slippes to episoder hver torsdag, frem til sesongavslutningen 28. april.