Det tok ikke lang tid fra kjøpet av MGM, og dermed rettighetene til James Bond, før Amazon Prime Video tar det britiske ikonet med seg til strømmetjenesten.

James Bond-verdenen treffer strømmeverdenen mye raskere enn du skulle tro. Amazons Prime Video har gitt grønt lys til sin første tv-serie basert på den ikoniske britiske spionen med «007’s Road to a Million», skriver Variety.

Den åttedelte serien vil bli produsert av Storbritannias 72 Film («The Rise of the Murdoch Dynasty», «All or Nothing: Tottenham Hotspur») og Bond-produsentene Barbara Broccoli og Michael G. Wilson, sammen med MGM Television.

Kilder sier til Variety at prosjektet har vært i arbeid hos Prime Video i rundt fire år, lenge før MGM-avtalen ble avsluttet. E-handelsgiganten fullførte sin avtale på 8,5 milliarder dollar for MGM i forrige uk. James Bond-franchisen som antas å være en kraftig drivkraft bak oppkjøpet.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen