James Bond blir tv-serie hos Prime Video

Det tok ikke lang tid fra kjøpet av MGM, og dermed rettighetene til James Bond, før Amazon Prime Video tar det britiske ikonet med seg til strømmetjenesten.

James Bond-verdenen treffer strømmeverdenen mye raskere enn du skulle tro. Amazons Prime Video har gitt grønt lys til sin første tv-serie basert på den ikoniske britiske spionen med «007’s Road to a Million», skriver Variety.

Den åttedelte serien vil bli produsert av Storbritannias 72 Film («The Rise of the Murdoch Dynasty», «All or Nothing: Tottenham Hotspur») og Bond-produsentene Barbara Broccoli og Michael G. Wilson, sammen med MGM Television.

Kilder sier til Variety at prosjektet har vært i arbeid hos Prime Video i rundt fire år, lenge før MGM-avtalen ble avsluttet. E-handelsgiganten fullførte sin avtale på 8,5 milliarder dollar for MGM i forrige uk. James Bond-franchisen som antas å være en kraftig drivkraft bak oppkjøpet.