Teaser: Se den første klippene fra «Olsenbanden- Siste skrik!»

Nå er den sluppet – den første teaseren til Olsenbanden- Siste skrik!. Filmen åpner den norske filmhøsten 26. august.

– Vi gleder oss enormt til å vise «Olsenbanden – Siste skrik!» for det norske kinopublikumet, og vi tror både store og små har noe veldig fint i vente, sier produsent John Einar Hagen.

Olsenbanden er tilbake slik som du husker dem! Nesten. Oslo er blitt en moderne by, men Egon Anders Baasmo), Benny (John Carew) og Kjell  (Elias Holmen Sørensen) er stadig på̊ jakt etter det store kuppet som skal gjøre dem til millionærer.

Denne ganen har Egon nok en gang lagt den perfekte plan: de skal bryte seg inn i det nye Munchmuseet i Bjørvika og stjele «Skrik». Alt er taima og tilrettelagt, men det er også andre som har fått kjennskap til planene og lovens lange arm med Hermansen i spissen gjør det de kan for å stoppe banden.