«The Full Monty» gjenoppstår som tv-serie

Hele den originalen rollebesetningen til The Full Monty gjenforenes i en ny originalserie med samme navn, 25 år etter filmsuksessen.

Den kritikerroste britiske komedien ble sluppet i 1997. I en periode var den den mest innbringende filmen i Storbritannia før den senere ble slått av Titanic.
Filmen følger en gruppe arbeidsledige menn i Sheffield på 1990-tallet når de bestemmer seg for å danne en mannlig striptease-trupp i et forsøk på å tjene penger. Disney+ står bak prosjektet.

Den nye serien vil følge den originale vennegjengen over åtte episoder, mens de navigerer etter det postindustrielle Sheffield hvor de opplever et helsevesen samt utdannings- og sysselsettingssystem i krise.

Nesten 25 år etter premieren vil Robert Carlyle komme tilbake som Gaz, Mark Addy som Dave, Lesley Sharp som Jean, Hugo Speer som Guy, Paul Barber som Horse, Steve Huison som Lomper, Wim Snape som Nathan og Tom Wilkinson som Gerald. (Foto: Disney)

I tråd med den originale filmen vil serien utforske den lysere, dummere og mer humane veien videre der felles innsats seier over motgang.

Den nye serien vil også introdusere en hel rekke nye roller, inkludert barn og barnebarn til de tilbakevendende karakterene.

Manusforfatter og eksekutiv produsent Simon Beaufoy sier: «Vi er kjempeglade for å få samlet alle igjen – nå med et kaotisk følge av barn, barnebarn, kjæledyr og diverse andre – for å se hvordan livet i Sheffield er. som 25 år senere.»

Innspillingen av det nye startet i Sheffield og Manchester 28. mars.

Produksjonen er en del av en forpliktelse fra Disney+ om å skape 60 lokale produksjoner innen 2024 gjennom å samarbeide med filmskapere og produsenter for å skaffe, utvikle og produsere originale produksjoner i Europa.

Full Monty originalserien vil være tilgjengelig på Disney+.