Dobbeltpremiere med Chris Pine på Prime Video

Denne uka er det strømmepremiere for actionthrilleren  The Contractor og spiondramaet All the Old Knives – begge regissert av skandinaver.

Chris Pine-fans gjør best i skaffe seg Prime Video-abonnement snarest. Den kommende uka dukker han opp i hovedrollen i to filmer på strømmetjenesten.

Først ut er The Contractor som nå er tilgjengelig på strømmetjenesten. Her spillerhan  en avskjediget soldat som tar jobb for en privat og hemmelig militærstyrke for å bli kvitt gjelden sin. Kiefer Sutherland og Ben Foster kan også sees i actionthrilleren regissert av svenske Tarik Saleh – hans første film siden The Nile Hilton Incident.


Allerede på fredag ​​kommer neste Pine-dose i spiondramaet All the Old Knives. Her tar han på seg rollen som CIA-agent som får i oppdrag å undersøke en lekkasje i organisasjonen. Oppdraget fører ham til en gammel kollega og flamme, spilt av Thandiwe Newton. Filmen er regissert av danske Janus Metz (Borg).