«Extraction 2» er ferdig med filmingen

Chris Hemsworth kommer tilbake i en actionfylt oppfølger på Netflix. Actionthrilleren Extraction ble en av Netflix’ mest sette originalfilmer da den ble sluppet på Netflix for to år siden.

Nå er også en oppfølger spilt inn og klar. Regissøren annonserte på Instagram i helgen:
– Siste dag av «Extraction 2»! For en reise. Takk til hele teamet, det har vært fantastisk og jeg gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet, kommenterer regissør Sam Hargrave.

Chris Hemsworth kommer tilbake i rollen som den tøffe leiesoldaten Tyler Rake – i høyeste grad levende til tross for at den første filmen endte med en cliffhanger. Den australske skuespilleren skriver på sosiale medier at «dette begynner å bli en episk franchise».

Chris Hemsworth lover fansen flere spennende stunts i Extraction 2. Hemsworth, som fikk stjernestatus som tordenguden i Marvels Thor, portretterte rollen som en militærveteran som ble leiesoldat i den første Extraction-filmen.  Extraction er basert på en grafisk roman skrevet av Joe og Anthony Russo, som også sto for ffilmmanuset.

Actionthrilleren kom på Netflix i 2020 og ble strømmeplattformens mest sette originalfilm og det blerapportert at 99 millioner husstander så den i løpet av de fire første ukene etter utgivelsen.

Extraction 2 blir mest sannsynlig  å se på Netflix kommende vinter.