Nå kommer «The Offer» om «Gudfaren»-innspillingen på Paramount+

29. april er det klart for The Offer – serien om innspillingen av Gudfaren på Paramount+. Hele Gudfaren-trilogien blir samtidig tilgjengelig på strømmekanalen.

Den første titten på traileren til det kommende Paramount+ serien, The Offer tar oss med til det virkelige dramaet bak produksjonen som har blitt stående som en av de største filmene i filmhistorien.

Gudfaren  er unektelig en ikonisk film, men historien bak er nesten like interessant og det er barre å se frem til den ti episoder lang miniserien om produksjonen av en film som ofte omtales som tidenes beste mafiafilm. Filmen er basert på filmens produsent, Albert S. Ruddis, erfaringer (som er kreditert som en av de utøvende produsentene på serien).

Dan Fogler (i midten) har rollen som Coppola i The Offer som handler om innspillingen av Gudfaren for 50 år siden.

Med Miles Teller som Ruddy og Juno Temple som talentmanager Bettye McCartt i hovedrollene. Seriens utgivelsesår, 2022, faller sammen med at filmen har sitt 50-årsjubileum.

Gudfaren, er basert på en Mario Puzo-roman med samme navn. Den var en vanskelig film å lage for alle involverte. Studioet, Paramount Pictures, var hverken trygg på filmen eller regissøren Francis Ford Coppola og de fleste av hovedrolleinnehaverne, inkludert Marlon Brando og Al Pacino.

Dan Fogler,  som kan sees som No-Maj Jacob Kowalski i Fantastic Beasts-filmene, er Coppola. Vi blir vist hvordan Ruddy og Coppola satte sammen drømmeteamet som skulle fortsette å lage en av de mest innflytelsesrike filmene som noen gang er laget.

Den engelske skuespilleren Matthew Goode (Watchmen, The Crown) har rollen som Robert Evans, daværende sjef for Paramount, som gir grønt lyst til filmen til tross for sin skepsis. Giovanni Ribisi fremstår som en mafiabossen Joe Colombo, som ønsket å at italiensk-amerikanere ble rettferdig portrettert på lerret og hadde sine bekymringer om Gudfaren.

The Offer ser fascinerende ut på traileren. Gudfaren er unektelig en ikonisk film, og det er bare å glede seg til den 10 episoder lange serien.